23
juni
2023
|
15:59
Europe/Amsterdam

Nienke van de Streek nieuwe General Manager Gall & Gall per 15 augustus

Nienke van de Streek start per 15 augustus 2023 als General Manager van Gall & Gall. Nienke vervangt Pieter Saman die deze functie ad interim vervult. Sinds april dit jaar is Pieter Saman CEO van Etos.

Nienke is een zeer ervaren retail professional in food & non-food. In haar loopbaan heeft ze verschillende managementfuncties binnen retail vervuld. Zo is zij haar carrière gestart bij Hema en heeft zij vanaf 2009 haar eerste werkervaring opgedaan in food retail. In haar laatste rol bij ALDI Nederland was zij verantwoordelijk voor de positionering, merkidentiteit en resultaten. Nienke zegt daarover: “Gall & Gall is een mooi en bekend merk, met een goed assortiment en bevlogen medewerkers, dat heb ik in alle recente winkelbezoeken al ontdekt. Ik kijk er naar uit om met het team aan de slag te gaan.”

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn, Gall & Gall en Etos: ‘Nienke is een zeer ervaren retail manager. Met haar brede ervaring en kennis zal zij een waardevolle bijdrage leveren aan Gall & Gall. Wij kijken zeer uit naar haar komst.”