17
mei
2022
|
10:00
Europe/Amsterdam

Gall & Gall lanceert XPRESS: bezorging vanuit de winkel binnen 60 minuten

Zaandam, 17 mei 2022 – Gall & Gall start vanaf vandaag met een pilot met snelle levering vanuit de winkel in de Pijp in Amsterdam. Klanten kunnen een bestelling plaatsen door middel van de speciale Gall & Gall XPRESS app. De bestelling wordt vervolgens door medewerkers vanuit de winkel binnen 60 minuten per fiets bij de klant bezorgd. Ideaal voor de spontane momenten of een last-minute cadeau.

xpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overal gemak
De pilot start vanuit de Gall & Gall winkel in de 1e van der Helststraat. Klanten kunnen tot 22.00 uur via de XPRESS app bestellen. Het assortiment bestaat uit de favoriete wijnen, champagne, likeuren en alcoholvrije dranken van klanten, aangevuld met een selectie cadeaus. Pieter Saman, CEO Gall & Gall: ‘’Wij willen onze klanten overal gemak en de beste service bieden: van winkel tot aan de voordeur. Gall & Gall XPRESS brengt deze ambitie en de behoefte van onze klanten samen; het vertrouwde Gall & Gall assortiment snel bij je thuisbezorgd.’’

Winkel als basis
De winkels van Gall & Gall vormen de basis voor de snelle bezorging. De bestelling wordt in de winkel verzameld en door een medewerker thuisbezorgd. Bezorgen vanuit de winkel is niet nieuw voor de drankenspeciaalzaak; al sinds het ontstaan van de winkelketen in 1884 wordt er per fietskoerier thuisbezorgd onder het motto ‘geen order te groot, te klein of te ver’.

Verantwoord genieten
Gall & Gall staat voor verantwoord genieten en verantwoord bezorgen. ‘’Wij willen volwassenen laten genieten van een lekker glas, maar vinden het daarbij heel belangrijk dat je er verantwoord mee omgaat. De collega’s vragen daarom bij bezorging altijd legitimatie aan alle mensen onder de 25 jaar’’, aldus Saman.

Over Gall & Gall
Gall & Gall verkoopt al sinds 1884 drank. Met 600 verkooppunten, de webshop Gall.nl, verkoop via AH.nl en 2.750 medewerkers is het de grootste drankenspeciaalzaak van Nederland. Medewerkers van Gall & Gall zijn specialisten én liefhebbers die heel enthousiast kunnen worden van mooie verhalen achter de fles. Hun kennis en deze verhalen gebruiken ze om klanten te helpen aan de perfecte fles voor ieder moment.

Download direct de Gall & Gall XPRESS app:

App Store

Play Store

= = =

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gall & Gall Mediarelaties, telefoon 088 659 20 20 of pers@ah.nl