Zaandam,
23
april
2020
|
10:44
Europe/Amsterdam

Gall & Gall lanceert online huiskamerquiz

Samenvatting

Wat doe je als je iedere avond thuis bent en je vrienden, familie, collega's en zelfs je buren niet kunt opzoeken? Terwijl je het liefste met elkaar iets leuks doet? In deze moeilijke omstandigheden is dat een lastige vraag. Daarom lanceert Gall & Gall vandaag de eerste van drie uitdagende online quizzen die je met maximaal zes mensen tegelijk kunt spelen, ieder vanuit zijn eigen huis.

De Gall & Gall Huiskamerquiz zit vol interessante en gekke vragen. Een heuse quizmaster in een gouden gilet leidt iedere vragenronde in en laat je op je voorraad wc-rollen zweren dat je niet stiekem antwoorden opzoekt. De ronde over drank wordt gepresenteerd door Mitch en Rixt, winkelmedewerkers van Gall & Gall in Amsterdam en echte kenners. De interactieve quiz is bedoeld voor iedereen boven 18 jaar en speel je op je mobiel of desktop. Tijdens de quiz hoor en zie je je vrienden via een videoverbinding.

Frances Franken, CEO van Gall & Gall licht de Gall & Gall Huiskamerquiz toe: "Door het coronavirus kopen onze klanten anders. Ze komen minder vaak naar onze winkels, nemen meer mee per bezoek en kopen bovendien vaker online. Mensen shoppen bovendien op andere momenten, ook om zo min mogelijk andere klanten tegen te komen. Op allerlei manieren spelen we in op deze veranderingen. Deze online quiz is daar een goed voorbeeld van: we brengen families en vrienden op een gezellige manier samen, maar dan op afstand. Zo dragen we graag een steentje bij."

De Gall & Gall Huiskamerquiz is in een recordtijd van twee weken bedacht, gebouwd en uitgewerkt in nauwe samenwerking met drie leveranciers en digital agency Dept. De eerste quiz wordt mede mogelijk gemaakt door Bacardi, de tweede en derde quiz volgen binnenkort met de merken De Kuyper Likeuren en Roku Gin.

Over Gall & Gall

Gall & Gall verkoopt al sinds 1884 drank. Met 600 winkels, een webshop en 2.500 medewerkers is de drankenspeciaalzaak de grootste slijter van Nederland. Medewerkers van Gall & Gall zijn specialisten én liefhebbers die heel enthousiast kunnen worden van een mooi verhalen over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of hoe de ziltige turf op Islay de whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen vertellen ze graag.