13
december
2023
|
09:28
Europe/Amsterdam

Gall & Gall geeft feestdagen smaak met feestelijke kortingen

Samenvatting

Deze maand is het wel heel makkelijk om iets leuks en lekkers te vinden voor bij elke gelegenheid. Gall & Gall pakt uit met feestelijke kortingen zodat iedereen heerlijke smaakcombinaties kan maken en optimaal kan genieten van ieder moment. Ook een cadeautje vinden is nu heel eenvoudig dankzij de verschillende cadeaupakketten en –tips. In de gloednieuwe tv-commercial en het speciale PROEF! magazine is te zien dat er voor iedere smaak iets moois te vinden is.

Feestdagen Gall


Kerst en oud & nieuw staan garant voor lekkere etentjes, verrassende cadeautjes en levendige feestjes. Gall & Gall deelt de laatste trends met klanten en heeft de schappen vol met mooie dranken, een smaakvol alcoholvrij assortiment en vele cadeautips. Of klanten nu een mooie wijn zoeken voor bij het kerstdiner, een bruisende fles bubbels voor oud & nieuw of een lekkere alcoholvrije gin voor in een mooie mocktail: Gall & Gall heeft het in huis en sluit het jaar bovendien af met knallende kortingen. De medewerkers in de winkels staan klaar met tips & adviezen over welke dranken goed passen bij welk gerecht.  

“Voor alle bijzondere momenten hebben we de mooiste flessen geselecteerd,” aldus Nienke van de Streek, general manager van Gall & Gall. “Daarbij kijken we naar de nieuwste trends en de mooiste tradities. Zo hebben we de opvallend ronde en rijke alcoholvrije Leitz Motiv Chardonnay, of de limited edition Licor 43 Crème Brulée. Maar ook een klassieke kerstwijn, zoals de Cap Royal Bordeaux Supérieur. Bij ons vinden klanten makkelijk iets bijzonders voor een scherpe prijs.” 

Speciaal voor de feestdagen is het magazine PROEF! niet alleen digitaal verkrijgbaar maar ook in de winkel. Zo hebben klanten een mooi tastbaar naslagwerk in handen boordevol tips voor de perfecte wijnpairing, de laatste tafelsettingtrends, een etiquette-quiz en nog veel meer.  

De campagne van Gall & Gall loopt tot en met het einde van het jaar. De tv-commercial is hier te bekijken.