17
oktober
2023
|
14:56
Europe/Amsterdam

Allernieuwste Gall & Gall staat aan het Gelderlandplein

Samenvatting

In Winkelcentrum Gelderlandplein in de wijk Buitenveldert opende vandaag een compleet vernieuwde Gall & Gall. Klanten vinden hier de nieuwste concepten, waaronder een uitgebreid cadeau-aanbod en een groot assortiment alcoholvrije dranken. Het cocktail@home-concept helpt klanten om thuis de lekkerste en aantrekkelijke cocktails te maken. De vernieuwde winkel dient als pilot, waarbij verder gekeken wordt naar hoe klanten erop reageren.

De winkel werd feestelijk geopend door general manager van Gall & Gall Nienke van de Streek en winkelmanager Wim Blaaser. Ook Annelies Weij, manager format en concept bij Gall & Gall, was aanwezig. "Wij hebben de laatste tijd al onderdelen van het concept getest. Nu is het moment aangebroken om de eerste winkel te openen met het complete pakket. Het is een prachtige ruime en lichte winkel geworden! We zijn heel benieuwd hoe klanten hierop gaan reageren. De komende periode gaan we de resultaten hiervan evalueren en wellicht nog aanpassingen doorvoeren." De komende dagen zijn er extra feestelijke openingsaanbiedingen en voor elke klant een terugkomvoucher.

Cadeaus en cocktails 
De winkel heeft een nieuwe aanblik met een verfrist en licht interieur. Klanten kunnen hierdoor goed en snel het uitgebreide aanbod zien. Zoals de verrassende cadeaus op het middenplein, de mooie selectie wijnen en het grote assortiment alcoholvrij met onder andere bier, likeur, whisky en gin. Wie van cocktails houdt, zal blij zijn met het cocktail@home-concept. Via een QR-code krijg je recepten en ingredi├źnten waardoor je thuis gemakkelijk bijzondere en aantrekkelijke cocktails maakt. 

"Bij ons vind je makkelijk allerlei heerlijke dranken met en zonder alcohol, voor jezelf of om cadeau te geven. We hebben voor ieder wat wils", zegt winkelmanager Wim Blaaser. Mochten klanten in de winkel toevallig niet vinden wat nodig is, dan kunnen zij ook direct in de winkel een bestelling doen uit het zeer uitgebreide online assortiment. 

Service en advies
Bij Gall & Gall Gelderlandplein kunnen klanten zelf scannen en inpakken. Uiteraard staat er ook altijd een medewerker klaar voor service en advies. "We zijn nog maar net open, maar klanten reageren nu al positief op onze vernieuwde winkel. "Leuk om te zien dat vertrouwde en ook nieuwe klanten gelijk een kijkje komen nemen", aldus Wim Blaaser.